Arrangementer

Vigtige datoer til din/jeres kalender i 2024:

Arbejdsdag

Søndag den 16. juni kl 10.00. Det grønne område med søen bliver centrum for arbejdsdagen. Mød op og tag haveredskaber og værktøj med. Der vil være en arbejdsliste og anvisninger til opgaverne. Der bliver en let frokost med håndmadder. Det er en god måde at lære hinanden at kende på, og vores forening får lavet det, der lige nu trænger til en kærlig hånd. Afsluttende samles grene fra området til Sankt Hans bålet, som vi håber bliver muligt i år. Afklip fra 2023, hvor vi ikke havde bål, og et væltet træ skal også på bålet.

Efter arbejdsdagen kan grundejerne lægge evt. eget afklip på bålet. NB: Undgå store mængder grønt haveaffald, da det brænder dårligt. Tak.

 Sankt Hans

Søndag den 23. juni fra kl 18.00. Tag en picnickurv og et tæppe med og find en plads nær bålet omkring kl. 18.00. Kl 19.00 holdes Sankt Hans talen og kort efter tændes bålet. Festligt, traditionelt, tilbagevendende arrangement for alle. Vi tænder bålet tidligt af hensyn til de mange børn.

Sensommerfest

Fredag den 7. september. V håber at kunne fortsætte de senere års vellykkede vejfester for alle grundejerforeningens medlemmer. Det er en god anledning til at lære hinanden bedre at kende, specielt for vores nye naboer. Vi begynder allerede kl. 15, hvor der er fokus på børnene. Fra kl. 18 er der velkomstdrink og gril er tændte. Som tidligere har vi telt og borde/stole på P-pladsen.

Grundejerforeningens Facebook bruges til almindelig kommunikation mellem os alle.