Arrangementer

Vigtige datoer til din/jeres kalender i 2020:

Arbejdsdag
Søndag den 14. juni kl 10.00-15.00. Det grønne område med søen bliver centrum for arbejdsdagen. Mød op og tag haveredskaber og værktøj med. Afsluttende samles grene fra området til Sankt Hans bålet. Der vil være en arbejdsliste og anvisninger til opgaverne. Der bliver en let frokost med håndmadder. Det er en god måde at lære hinanden at kende på, og vores forening får lavet det, der lige nu trænger til en kærlig hånd.
Sankt Hans
Tirsdag den 23. juni fra kl 18.00. Tag en picnickurv og et tæppe med og find en plads nær bålet omkring kl. 18.00. Kl 19.00 holdes Sankt Hans talen og kort efter tændes bålet. Festligt, traditionelt, tilbagevendende arrangement for alle. Vi tænder bålet tidligt af hensyn til de mange børn.
Sensommerfest
Fredag den 21. august kl 18.00 I forlængelse af de senere års vellykkede vejfester inviterer bestyrelse til endnu en komme hinanden ved vejfest. Du tager mad og drikkevarer med til eget forbrug. Vi sætter et telt og mange borde op. Kom og mød de andre fra foreningen. Det er for alle børn, unge og ældre.

Obs. Vi sender en reminder i god tid før hver ”begivenhed”.